NEM OG OVERSKUELIG FREMGANGSMÅDE TIL KLASSISK ANDESTEG MED SVESKER OG ÆBLER. En helt klassisk andesteg fyldt med svesker og æbler er næsten uimodståelig sådan en juleaften
I sommers lavede vi verdens bedste jordbærtærte med søde danske jordbær, marcipan og mørk chokolade. Vi lavede en klassisk andesteg med en sprød rødkålssalat og forskellige julesmåkager
konfekt, havregrynskugler, klejner, risengrød, sild, andestegen og min egen favorit ris ala mande. Nu nærmer vi os (alt for) hastigt juleaften og jeg har faktisk meget svært ved at forstå
Forestil dig en verden, hvor Hakket, Smørbar og Violife-ost ikke eksisterer, hvor du skal lede i et støvet hjørne af en helsekostbutik for at finde plantemælk og hvor du på ingen måde kan forestille dig, at Ben & Jerry’s nogensinde kommer til at lave vegansk is
Der tændes for varmen og sukkeret smelter nu - det må kun blive gyldent og ikke mørkt. I torsdags var jeg sent på arbejde, så det blev ikke til Mortens and den aften, lørdag var dagen så, hvor jeg ville lave and og orkede alligevel ikke den helt store langtidssteget andesteg, så det blev til andebryster i stedet for
Fjern fedtet, og gem den mørke stegesky til saucen. Lav den bedste andesteg til jul. Andesteg hører sig til i julen, og derfor har vi fundet en opskrift på den bedste andesteg til jul
Smelt smør eller andefedt i en gryde og pisk melet i. smør eller andefedt1 spsk. 4 dl vand i bradepanden og lad anden stege langsomt færdigt til den er mør. 1 spsk smør eller andefedt
Hen under aften var anden blød og mør. Imens bredte duften af andesteg sig rundt i krogene. Skru ned på lavt blus, når det koger,og nu kan du lave alt andet i 2-4 timer, til anden er mør