Smag til med salt og peber. Halver og snit løgene i tynde strimler, hvidløget groft ogbacon. Svits det hele i den samme pande som mørbradbøfferne, derefter kommes champignon der er delt i kvarte i og svitses videre
med kartoffelmos, blomkålsris eller salat samt baconog persille på toppen. Kom tomatpuré og hakkede tomater i gryden medchampignonog løg, og lad det simre ved middel varme
Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Så kan det ikke længere kaldes en mørbradgryde, men paprikagryde er det stadig, og det er stadig en velsmagende ret, der kan serveres med de samme enkle salater
Jeg lavede en lækker mørbradgryde, smagt til med esdragon, HP sauce og paprika. Jeg var selv lidt skeptisk overfor mosen, bange for om det ville blive lidt kvalmende og tungt
brun løg, baconog cocktailpølser på panden, drys med groft salt og kom det over i bradepanden. Hak peberfrugterne ogchampignonerneog brun det på panden med lidt salt og pepper og kom det over i bradepanden
Bacon i skiver. En god klassikker, der også kan laves nogle timer i forvejen. Champignon. Mørbradgryde. Ris eller kartofler og eventuelt lidt mango chutney
Kom herefter løg ogchampignon i og svits dem med et par min. Kom kødet tilbage i gryden sammen med tomatkoncentrat, paprika, oregano, bouillon og peber