Denne gang blev mørbradgryden serveret med kartoffelmos, og resterne fik vi til ris. Der er efterhånden sikret et indtag af aftensmad hos Oskar, hvis der serveres ris og meget gerne med en flødesauce, og det er også derfor at denne ret nydes ofte herhjemme
Svits løgene, hæld champignon ved og lad dem stege under omrøring til væden er fordampet godt. Opskriften fandt han hos Newyorkerbyheart ogmed udgangspunkt i denne og lidt småjusteringer og andre krydderier blev det til en skøn aftensmad
Smag til med salt og peber. Til sidst hældes flødenog cocktailpølser ved og varmes igennem. Svits det hele i den samme pande som mørbradbøfferne, derefter kommes champignon der er delt i kvarte i og svitses videre
Tilsæt tomater, fløde, bouillontern, chilisovs, paprika, salt og peber. Kom olie på en varm pande og brun bacon, tilsæt champignon, lidt efter forårsløg og gulerødder
Så kan det ikke længere kaldes en mørbradgryde, men paprikagryde er det stadig, og det er stadig en velsmagende ret, der kan serveres med de samme enkle salater
mel, salt og peber og brunes på panden. De hakkede grøntsager svitses på panden og hældes over kødet. 250g champignon. 4 dl fløde. Panden koges 1 løg. 250g champignon. 4 dl fløde
I aften har vi fået en lækker mørbradgrydemed blomkåls-porre mos og grønne ærter. Jeg havde et blomkål, som jeg ville lave mos af, men syntes ikke, det var så stort, så jeg tænkte at prøve at supplere med en porre
lade noget væske fordampe først, og komme champignonerne i for sig selv, men ellers så kom champignonerog gulerødder i, sammen med de hakkede tomater og tomatpuré