Pandekagerne drysses med revet ost. Madpandekager ca. Serveres med en god salat til. Pisk æggene sammen med salt og mel til dejen er jævn og uden klumper
Lægge dem i et ovnfast fad og drysse med revet ost. Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem så smagsneutrale som muligt, for så kan jeg komme lige nøjagtigt det fyld i, som jeg lyster og krydre fyldet med hvad som helst uden at skulle tage højde for, at pandekagerne smager af timian, paprika, karry eller lignende
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Jeg har smurt den med en rød peber pesto og toppet med avocado, kidney bønner, den lækreste peber-salami pølse og revet modnet gouda ost, der mest af alt minder om en krydsning mellem salt primadonna og almindelig, god skæreost
Derfor er det som oftest også majspandekager jeg laver når vi skal have madpandekager. Majspandekager med fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld på menuen – både med at tilberede og med at spise
Og lavet på madpandekager tager det ingen tid. Jeg steger ofte noget kål og løg på panden, koger lidt pasta og vender det på panden med nogle soltørrede tomater, lidt ost, pesto eller lignende
Madpandekager ses ofte i mexicansk selskab med krydret oksekødsfyld. Pandekagerne kan serveres med en grøn salat med de grøntsager, man nu har i køleskabet og gerne fetaost
Så mange madpandekager du ønsker (jeg bruger to small/medium size pr. Denne ret er smart fordi man helt selv kan vælge hvad man ønsker som topping - ja faktisk lige som med almindelig pizza
Derfor har jeg lavet en fleksibel kostplan, som er let at komme i gang med. Det er delt op i et simpelt system med kategorier, hvor du blot skal vælge én af tingene fra hver kategori ved hvert eneste måltid og spise den angivne mængde
– de gode madpandekager af boghvedemel, som vi fik til frokost flere gange dernede. Inden da rydder vi op i fryser og køleskab, og de madpandekager, vi lavede af rester i går, er værd at skrive sig bag øret – eller her – på nettet, hvor den er til at finde igen
Kom lidt pizzasauce og lidt af dit favorit fyld på pandekagen og top med lidt ost. Hvis osten på toppen er ved at blive for mørkt, så bag den da kun med undervarme