Jeg stegte aubergine i tern, tomater i tern, orange peberfrugt, ærter spinat og en masse krydderier. Det her er min opskrift på lækre, glutenfrimadpandekager - fyldet kan nemt varieres i det uendelige
Denne spændende opskrift har jeg fået fra Bente Linde Hoppe(ca. Melet tilsættes lidt efter lidt imens der røres, vurder om dejen lige akkurat kan holde formen som boller, og tilsæt ikke mere end absolut nødvendigt, så bliver bollerne tunge (gem lidt af melet til at drysse bordet med) og ælt i en røremaskine eller med hænderne i ca
Super hurtige og dejligt. Mos bananer og havregryn i. Tilsæt vaniljepulver og eventuelle tilsætninger. 2 ½ dl glutenfri havregryn. stykke bagepapir på en bageplade og bag i ovnen ved 180 grader i 15 minutter
Opskriften er kun på bunden, så du selv kan vælge, hvad der skal på og for overskuelighedens skyld, er fremgangsmåden vist, hvis du klikker på tallene på billedet
Løg og hvidløg svitses i lidt margarine til løgene er blevet gennemsigtige. Madpandekager ca. Kødet tilsættes og når det er brunt tilsættes resten af ingredienserne
Opskriften er tidligere vist her på bloggen, men den fortjener bestemt en gentagelse. Melet bliver erstattet med rigelige mængder æg, marcipan og chokolade - det kan på ingen måde gå galt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.