Har bagt super lækre boller uden amaranthmel, men mere ris og majs mel. Det lyder super. Har bagt jeres sandwichboller, og de blev super lækre og luftige, så kan ikke forstå hvad jeg gør forkert her
januar, så kan man altså godt sukke efter noget lækkert og her er de lettere kcal tunge daddelkugler, men super sunde daddelkugler, altså virkelige lækre
Dem fra ovnen var lidt mere tørre i det, men passede super i min pita. Nemt fordi det gør hverdagen lidt nemmere – hvad end man forbereder maden om søndagen eller dagen før
Jeg kan ret godt lide falafler, og det er ikke første gang, at jeg giver mig i kast med dem. De bliver ikke så sprøde, som når de steges i olie, men de er stadig virkelig gode og smager som falafler
De gamle opskrifter bliver jo ikke dårligere af, at de er nemme og lige til at gå til. Sådan er det også med kakaosmåkagerne – enkle ingredienser, nemme at gå til – især hvis de laves på foodprocessoren
En weekend morgen for nogle måneder siden, fik jeg sådan lyst til at bage boller. Nogle andre end dem jeg plejer at bage, og jeg kom i tanke om at prøve at ændre en glutenholdig opskrift, til en glutenfri
H. e. r. k. o. m. p. s. i. f. t. n. å. g. l. u. a. E. q. h. d. æ. ,. v. ". c. y. -. D. j. ø. b. A. O. '. (. ). I. 3. 1. 2. ½. 4. 0. +. 6. J. R. F. P. T. V. B. 7. 5. K
De er nemme at lave, bliver ikke tørre og kan sagtens fryses. Disse grove, glutenfri boller er super sunde, energifyldte, smækfyldte med frø og kerner, og smager endda super godt
Med et par personlige justeringer blev resultatet super godt, og som jeg ville have det. I aften blev aftenen, hvor jeg endelig langt om længe fik lavet vafler uden gluten og mælk
Denne spændende opskrift har jeg fået fra Bente Linde Hoppe(ca. 20 stk. )50 g gær8 dl vand4 spsk. olie3 tsk salt4 spsk FiberHusk4 spsk sirup600-800 g Finax glutenfri mel160 g Finax glutenfri crispy flakes eller frugt müsli100 solsikkekerner, hørfrø, rosiner, hakkede tørrede abrikoser eller andetOpløs gæren i vandet, rør FiberHusk i, og lad blandingen trække i 10 min
Jeg synes, at glasur er noget dejligt, fint noget, som virkelig er med til at pynte en kage. Jeg er endnu ikke sprunget ud i frosting (det består jo også af flødeost), selvom det ser så fint ud
Ja. titlen lyder jo så vældig, og ligeså er kagen. Dette er min helt egen opskrift på en dejlig og forholdsvis sund kage uden gluten (og mælk naturligvis)
De er meget nemme og hurtige at lave og supergode hvis frokosten skal være lidt ekstra lækker. Idag fik jeg lyst til at gøre lidt ekstra ud af frokosten
Med inspiration fra bogen "Glutenfri året rundt", lavede min mor denne fantastiske opskrift. Den smager virkelig godt og er vældig festlig - bestemt noget man kan være bekendt at servere for gæster
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.