Jeg fandt opskriften den nemmeste kage, og de blev lavet som muffins i stedet for i en springform. Kagen er simpel, men den bliver altså ikke bedre end kvaliteten af de brugte ingredienser, så gør dig den tjeneste at købe en god marcipan og chokolade
De fineste snurrer med marcipan, remonce, mørk chokolade og hakkede mandler på toppen. Men denne gang havde jeg en masse lækker marcipan (modtaget i goodiebag fra Odense Marcipan) og har længe gået med ideen om at lave en ny version
Opskrift. Jeg er ikke så vild med julebag generelt, småkager er noget af det kedeligste jeg ved, så jeg laver i stedet de her lækre “juleboller” med en lækker smag af marcipan og chokolade
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. n. d. l. æ. h. b. a. c. ,. å. f. J. u. p. D. y. H. ½. C. ø. I. ). B. (. 1. 0. -. 7. 6. %. A. O. M. 3. 8. 4. E. R. P. L. V. N. 2. /. 5. +. F. T. w. z. K. ) g
Du kan selvfølgelig udskifte chokoladen og marcipanen med andre lækkerier fx nødder, kiks eller bær, og på den måde lave din egen favorit is - men prøv først denne opskrift, for den er ret lækker
J. a. ,. i. t. æ. n. k. e. r. o. H. y. d. v. F. s. l. u. g. O. j. h. I. f. ø. M. m. å. b. c. p. &. 2. 0. 1. 4. ½. A. 3. 8. 5. C. z. R. S. N. -. ". D. Æ. L. P. '. K. (. ). V. T. B
Det var rigtig hyggeligt, at have Oskar med i køkkenet - dog mente han, at al den lækre marcipan og chokolade bare skulle spises med det samme, så det var ikke helt populært at komme kagen i ovnen
Så find opskriften lidt længere nede. Og det bliver med disse VIRKELIG GODE snegle fyldt med karamelliserede kirsebær, remonce med marcipan og chunky stykker af hvid chokolade – savler du også lidt af tanken om det