½ bakke hindbær. Marengsbund. ½ bakke hindbær. Når marengsbunden er færdig skal den køle helt af. Pisk fløde til skum og fordel det ud over marengsbunden i et jævnt lag
En helt enkel dessert som blot består af en marengsbund, flødeskum som pyntes med frisk frugt. Perfekt til sommerdag, og fordelen er at bunden kan laves i god tid i forvejen, og blot fyldes med flødeskum og pyntes lige inden servering
Skal du lave en hurtig og simpel dessert til dine gæster, som samtidig virkelig er flot og ser mere avanceret ud, end den er, så skal du prøve denne marengsbundmed fløde og bær
Denne her er en såkaldt pavlova, en marengsbundmed fyld af flødeskum og bær. Til lejligheden blev de små kager lagt på et fad med en masse blåbær og hindbær og lidt grene af citronmelisse til pynt, og så fint så det ud
for ovnen og åben ovnlågen på klem, og lad marengsbunden køle. Jeg har brug frosne jordbær som jeg har ligget i en sukkerlage og friske hindbær og blåbær
I hvert fald lyder mine håndskrevne instrukser på verdens bedste marengsbund således. Min søster har ofte serveret den med is, passionsfrugt og hindbær
Hindbær (og/eller jordbær). Er du til en helt simpelt marengskage, der er så nem som muligt, så lav en almindelig marengsbund (kun med sukker og æggehvider) og top med flødeskum og bær
Den ene creme vendes forsigtigt med grofthakket daim og den anden med moste hindbær. Hvis marengsmassen hæver meget i ovnen, kan du sagtens prikke til den med en gaffel, så den falder ned igen
Læg mokkaskum og marengsbunde lagvis, top med flødeskum og ristede mandelflager. Lav evt også chokoladeblomster på et stykke bagepapir til at pynte kagen med
Læg den sidste bund øverst og slut af med flødeskum og hindbær. I firkanterne på bagepapiret sprøjter du tynde streger på den korte led med marengsmassen tæt op ad hinanden så firkanterne bliver fyldt ud