Søde marengsbunde med chokolade fyldt med citronsorbet og friske jordbær fra haven. Marengsbunden kan også fyldes med andre lækre frugter eller istyper – kun fantasien sætter grænser
En helt enkel dessert som blot består af en marengsbund, flødeskum som pyntes med frisk frugt. Den svære del er så at få marengsbunden tilstrækkelig sprød samtidig med at den er bagt hele vejen igennem og efterfølgende kan bære frugten
Skal du lave en hurtig og simpel dessert til dine gæster, som samtidig virkelig er flot og ser mere avanceret ud, end den er, så skal du prøve denne marengsbund med fløde og bær
Læg en af marengsbundene på et fad, og fordel chokoladecremen over. En dacquoise er en marengslagkage, som du kan servere med en god is til eller, som den er, til kaffe eller te
Denne her er en såkaldt pavlova, en marengsbund med fyld af flødeskum og bær. I forbindelse med fotos til boligreportage forleden besluttede jeg mig for at lave nogle fine dekorative kager
Men pas på med at lave dine marengsbunde for store, dem på billedet så enlig lidt for små ud da jeg lavede dem, men vi var stadig enige om at der var rigelig kage til to i sådan én
Marengsbunde kan sagtens laves dagen før og stå i ovnen eller ude og tørre til næste dag. Endnu en mulighed – 2 marengsbunde med kokos og vanille lagt sammen med flødeskum og frisk ananas