Steg løg, peberfrugt og champignon i olie til champignonerne er faldet sammen og vandet dampet fra. Marineret Kylling i Fad med Grøntsager til 2 personer
Steg baconen til den er sprød og lad den køle af på lidt køkkenrulle. I dag stod menuen på ovnbagte kyllingelår marineret i lidt honning og krydret med timian, salt og peber
Jeg søgte gode råd i en vegansk mad-gruppe på Facebook (Tjek den ud her) og fik at vide, at en tofu er meget vandet og derfor skal drænes så meget som muligt, inden den kan suge en marinade til sig - og at den desuden skulle steges INDEN marineringen
oliven- eller rapsolie + til stegning. Lad det så stå ved stuetemperatur, så det lige får varmen en smule, inden du smider det på stegepanden – det kommer vi til lige om lidt
Skær tofu i mindre tern og steg dem gyldne på panden. Steg videre i et par minutter. Anret det i bunden af en dyb tallerken og top med stegt tofu og broccoli
Gnid marinaden ind i stegen og lad den marinere til dagen efter eller minimum et par timer. Tag stegen ud og dæk den til med alufolie og et viskestykke