Marines opskrifter

Tapas - Madsvinene 1:2 - April 2013

Tapas - Madsvinene 1:2 - April 2013

Madsvinene har indtaget Aarhus Efterskole. Jeg har rystet posen og taget 6 forskellige små hapsere op. Så vi spiser tapas og drikker spansk vin
Aftenens bulgursalat

Aftenens bulgursalat

Bulgursalat er en klassikker hjemme hos os, og det er rent faktisk en af de få salater, som kæresten kan finde på, at efterspørge
Pork Al pastor taco

Pork Al pastor taco

Da har vi fått testet denne nye Al pastor tacoen. Chicken Tinga Tacoen var jo en suksess her i huset, ble Al Pastor like suksessfull
Bacon Avocado Brie Sandwich

Bacon Avocado Brie Sandwich

Nu hvor jeg er flyttet hjemmefra kan jeg godt mærke at mine spisevaner har ændret sig, og desværre er det ikke til det bedre
Glutenfrie tofu pandekager

Glutenfrie tofu pandekager

Tofu pandekager. Ja du hørte rigtigt – tofu. Jeg oplever ofte at folk rynker næse når de hører ordet tofu
Kinesisk pepperbiff a'la Edel !

Kinesisk pepperbiff a'la Edel !

Svart pepper antas å stamme fra India og er svært populær i Kina. Det kinesiske navnet, HEI hújiāo (黑 胡椒), betydde opprinnelig noe sånt som "fremmed pepper"
Karrydressing

Karrydressing

Rør dressingen sammen og smag til. Brug et stykke kål som smage-ske, så får du den rette smagskombination at dømme ud fra
På fisken igen igen!

På fisken igen igen!

Men det blev til Moulles Marines med husets fritter, moulles farci og pil selv rejer. Sent fri fra arbejde og lysten til at spise ude meldte sig kraftig og hvad er bedre end at vende tilbage til en klassiker
Felicias fødselsdagsboller

Felicias fødselsdagsboller

Ingen fødselsdag uden fødselsdagsboller. Og så skal de smage af "gamle dage". Hyggeligt, trygt og godt. Sådan var det da jeg var barn
Peppermarinert hvalbiff i wok !

Peppermarinert hvalbiff i wok !

Denne retten minner litt om den tradisjonelle kinesiske pepperbiffen. Byttet ut oksekjøtt med mørt, godt hvalkjøtt