Den her er super nem, kan spises med god samvittighed og er forholdsvis billig. tid, hvorefter citronsaften, citronskallen, kanel, salt og honningen tilsættes
I formiddags, mens Esther tog en middagslur, bagte jeg disse lækre bløde fuldkornsboller som fungere rigtig godt som en morgenbolle med ost og marmelade, men bestemt også som en sandwichbolle i madpakken
Her brugte jeg Sambal Oelek sauce, jordbær/rabarber marmelade og honning. I fredags var jeg alene hjemme til aftensmad og der bestemte jeg mig for at prøve at lave en ny opskrift og en gammel opskrift for at se om de passede sammen
Brunchbrættet består af et glas yoghurt medappelsinmarmelade, yoghurt og mysli. Men jeg besluttede mig i juni for, at jeg ville teste en masse morgenmad og brunch (især med tryk på det sidste) steder i København og så samle det hele til en guide
Marmelade. Jeg har læst og er stadig i gang med en fantastisk bog, som jeg vil fortælle jer om når jeg er færdig med den, og ikke mindst har jeg gået en masse ture og lavet en masse mad – så I kan bare vente jer – I bliver overdynget med lækkerier
Nej, den stod på disse lækre muffins, de er på ingen måde super sunde (uden sukker), men måske lidt i forhold til rundstykker fra bageren med nutella, pålægchokolade eller marmelade
Så er der serveret lækre håndværkere, der straks serveres med koldt smør og så lige en skive gamle oles tip tip oldefar, eller lidt god kro spegepølse, eller bare lidt marmelade
Man kan naturligvis også, spise dem medmarmelade, honning, nutella eller lignende. Det er i øvrigt en rigtig fin opskrift, at lave bare i en halv portion, hvis jeg må komme med et lille tip
Jeg har på et tidspunkt sødet et brød med en rest hindbær marmelade. Man kan søde med lige det, man vil, sukker, brun farin, honning, sirup… Det er helt op til en selv
til Råsylt, eller marmelade og som en energiboosteri lidt juice. med lidt mere honning. Det smagte så godt, at jeg bliver nød til at forsøge mig med, at lave disse lækre desserter uden sukker
Serveres med yoghurt, Nutella, honning, marmelade,. Mos bananerne med en gaffel. Bland det med let pisket æg, hvorefter kokosmel og krydderier tilsættes
honning. blodappelsinmarmelade (opskrift her). Opskrift. Inden servering hældes den sidste marmelade over. Smør et ildfast fad med lidt olivenolie, og læg så appelsinskiver, hvidløg og de friske krydderurter deri