Nu er det i forvejen ikke specielt vanskeligt at lave en mayonnaise, men jeg faldt over denne youtube video, hvor Gordon Ramsey viser hvordan man kan lave en mayo på ti sekunder, og jeg har gjort lige sådan de sidste mange gange
Ingen sprøde pomfritter eller brød uden den perfekte mayo. Jeg har endelig kommet frem til den lækreste mayo dip som jeg altid plejer at få på en restaurant der hedder CoccoBello i Randers, den passer bare perfekt til at sidde og dyppe sit brød, kiks eller pomfritter/kartofler i, men pas på den er vanedannende
Da jeg første gang hørte om mayonnaise i sushi, var jeg meget skeptisk. Jeg forbinder sushi som noget frisk og let, og mayonnaise som noget tungt og fedt - så de var hinandens modsætninger
Ingredienser estragon mayonnaise. Start med at lave Mayo, find en høj skål frem samt et piskeris, det er ikke svært at lave mayo, men man skal piske og man kan meget bedre styre konsistensen, når man pisker i hånden
Skær dem i stave og server dem med mayonnaisen. 1 dl økologisk mayonnaise 1 spsk grovkornet sennep 1 spsk hakket bredbladet persille 1 spsk hakket frisk basilikum 1 spsk hakket purløg 1 bundt nye gulerødder Bland mayonnaisen med sennep og de hakkede krydderurter