Med det vejr der har været i weekenden, ogmed al den snot og ondt i halsen der er rundt omkring, er det oplagt at servere en god gang dampende varm, cremet suppe
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron. Græsk kødsovs med panerede auberginer. oksefars. Forberedelserne kan spredes ud over flere dage, så man ikke er fuldstændig smadret, når gæsterne kommer og samtidig alligevel kan servere en rigtig lækker menu
Vi giver dig her et eksempel medoksefars tilsat forskellige smagfulde ingredienser. Skær gulerødder ogporrer i mindre stykker, og blend dem i blender eller kødhakker
pifte suppen op med en klat fromage frais og lidt finthakkede forårsløg ved serveringen. Servér den varme oksekødssuppe med groft brød eller flute til – gerne lune
Pensl skærefladen med olie, og drys med salt, peber og rosmarin. De fleste danskere elsker en god bøf med masser af løg, men bøf Lindstrøm er nu heller ikke tosset