Blend bønnerne medægog skyr. Rugbrødsmadder medpålæg. I dag har jeg mit kontor hjemme og er heldigvis fri for madpakker – med mindre jeg har møder i den anden ende af landet
Jeg valgte at lave mine med kylling pålæg, spinatog lidt ost på toppen. Så den ene række piskkede jeg meget lidt med en gaffel, og den anden række lod jeg bare forblive som hele æg
Derefter bages muffins'ne i den forvarmede ovn indtil æggemassen er stivnet og gylden på toppen. en håndfuld) fint og kom i æggemassenog kryder med salt og peber
Du kan selvfølgelig fint udskifte og eksperimentere alt det du vil med fyldet i disse muffins. Du kan også pakke et par stykker ned, stille dem i køleskabet og snup dem med på madpakken
– Ej det er vidst mere tilfældigt at i får æggemuffins serveret to mandage i træk. Pensel silikoneformene med olien – så er æggemuffinen nem at få ud af formen igen (massen sidder fast i papirs forme)
Forrig weekend var jeg på farten og næste weekend bliver ligeså – og i den anledning bagte jeg nogle sunde æggemuffins, som jeg spiste til morgenmad den første weekend
Bland grøntsagerne sammen medæggeneog kom æggemassen i faste, velsmurte muffins forme (man kan til nøds anvende almindelige papirform, men brug i hvertfald to forme til hver, da æggemassen hæver kraftigt)
Nu står aftenen på lidt let aftensmad (spinat/kyllingemuffins + salat), et godt glas rødvin (eller to), Lykke i fjerneren og lidt mere kanelbrød, guuuuf
Du kan også bage kagen som muffins. Pisk ægog sukker godt og længe til det er helt lyst og luftigt. Den juice, jeg har brugt kødet fra er naturligvis gulerodsjuice, ogmed æble, ingefær og citron