Her får i lige en fantastisk opskrift på "sønderrevet svin". Det er en amerikansk specialitet og den lyder meget mere kompliceret end den egentlig er, men den er faktisk ret god som gæstemad da det meste kan laves på forhånd, og kødet egentlig passer sig selv når først det er sat i ovnen - så der er egentlig kun at sige - "SÆT IGANG"
Hvis du ikke spiser sværene på din bacon, så kan du også roligt fjerne dem allerede nu. Hvis der er koldt lader jeg det hænge og tørre i grillen om dagen, ellers kommer jeg det i kølskabet
Lav en bbq-sovs det er nemt, kan gøres på et kvarter og smager langt bedre end det man køber. Med fordel kan man bytte om på den række der er nærmest varmen og den der er længst fra efter første rotation så de får nogenlunde lige meget varme
Lav din egen barbecue sovs, køb en nakkefilet er god kvalitet og smid den i kuglegrillen (kan også laves i ovn, hvis du ikke har en grill) og server med en gang coleslaw og måske et glas iskoldt hvidvin, så er den weekend da reddet (Det er jo pinse)
Jeg anvendte selv en nakkefiletpå ca. Så dette er mit bud på et ganske naturligt alternativ, der giver en dejlig kraftig smag af barbecue og gør dit kød lækkert mørt
nakkefilet. Min plan var at starte med det pågrillen i nogle timer og så i ovnen. Jeg serverede det i burgerboller med coleslaw (opskrifter på begge dele kommer straks) og bbq-sauce og selv dem som normalt ikke kan lide coleslaw spiste det og blev mætte
Man kan nu vælge at ligge den direkte ud pågrillen, men man kan også gennem den, hvis den første skal bruges til aftensmaden, hvilket var tilfældet for mig
Nakkefilet a la lam. Er sværen på stegen blevet blød, så giv den en tur under grillen i kort tid. Stod menuen på flæskesteg i går, så er det oplagt, at den skal stå på flæskestegssandwich i dag