Marrokansk tagine med lammekødboller I retten her skal man bruge en særlig nordafrikansk marinade ved navn "chermoula"- den er heldigvis nem at lave selv - se selv nedenfor Lise-pigens Mad
Frittata Har du ikke en pande, der kan gå i ovnen, kan du bruge bunden af en tagine – som jo godt nok er et nordafrikansk køkkenredskab, men den egner sig fortræffeligt uden ”skorstenen” Hurtig Mums
Tagine med kyllingTagine er en traditionel nordafrikansk ret som skal simre ved svag varme i mange timer. Så fik jeg gang i min nyindkøbte smukke tagine fra Le Creuset Aliyah Mad
Oksekødstagine For at give retten den helt autentiske smag, skulle jeg bruge Ras el Rhanout, som er en Nordafrikansk krydderiblanding Joannas Kreative Madhjørne
Ras el Rhanout Krydderiblandingen bruges i de Nordafrikanske lande. Jeg skulle bruge krydderiet i en ret, der skulle laves i min nye tagineJoannas Kreative Madhjørne