Nordafrikansk tagine opskrifter

Marrokansk tagine med lammekødboller

Marrokansk tagine med lammekødboller

I retten her skal man bruge en særlig nordafrikansk marinade ved navn "chermoula"- den er heldigvis nem at lave selv - se selv nedenfor
Frittata

Frittata

Har du ikke en pande, der kan gå i ovnen, kan du bruge bunden af en tagine – som jo godt nok er et nordafrikansk køkkenredskab, men den egner sig fortræffeligt uden ”skorstenen”
Tagine med kylling

Tagine med kylling

Tagine er en traditionel nordafrikansk ret som skal simre ved svag varme i mange timer. Så fik jeg gang i min nyindkøbte smukke tagine fra Le Creuset
Oksekødstagine

Oksekødstagine

For at give retten den helt autentiske smag, skulle jeg bruge Ras el Rhanout, som er en Nordafrikansk krydderiblanding
Ras el Rhanout

Ras el Rhanout

Krydderiblandingen bruges i de Nordafrikanske lande. Jeg skulle bruge krydderiet i en ret, der skulle laves i min nye tagine