På braiser retter opskrifter

Langhoff & Juul

deres menukort er der en række solide klassikere, der har fået et strejf af den sidste tendens indenfor gastronomiens verden
Rom og kultur: Madkultur  | Kap. 3

Rom og kultur: Madkultur | Kap. 3

Stinco di Manzo Stracotto er en ret med braisereet okseskank med balsamico og siden ligger hjemmelavede, syltede grøntsager
Gourmet der hjemme

Gourmet der hjemme

Lørdag aften stod forældre besøg. Øl/Soya braiseret oksetykkam med perlespelt risotto og stegte svampe

Forår som i ‘provinsen’

Prøv at braisere fennikel, gulerødder, løg ved blot at filme en sauterpande med lidt olie, grøntsager ovenpå, salt og peber, evt hakket ikke-kinesisk hvidløg samt din favoritkrydderurt, låg og halvhøj varme til grøntsagerne er al dente
Dining Week // Scarpetta

Dining Week // Scarpetta

Braiseret kalvskank med smørbønnepure, rødvinsglace og gremolata. De to ekstraretter var nærmest de to, der var favoritterne hos både Frederik og jeg (og jeg var derfor for travl med at spise til at tage billede), plus desserten selvfølgelig
Scarpetta Rantzausgade - revisited

Scarpetta Rantzausgade - revisited

Det er virkelig value for money Scarpetta, og man får en masse fine serveringer man ikke støder alle andre steder i byen

Boeuf bourguignon opskrift

I sin enkelthed minder det meget om opskriften den tilsvarende traditionelle franske opskrift Coq au Vin

Gastronomisk leksikon

Betyder »til tanden« påitaliensk. Braisere. Krydderbuket, derkoges med i gryderetter, fonde,supper og sovse