Det var ikke nok bare at undgå kød, som jeg havde gjort hidtil, jeg var nødt til at undgå alle produkter fra dyr, for jeg villeikke have, at nogen skulle dø eller lide på grund af mig
Jeg har et lidtmærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Lækker syrlig og luftigcitronfromagesom mormor ville have lavet den. Citronfromage. En rigtig lækker dessert som de fleste nok godt kender fra barndommen
Rør/pisk ved lav hastighed sukker, farin og smør sammen til en ensartet masse. Tilsæt æg og piskigen. Bland mel, bagepulver, natron og salt sammen i en anden skål
Som den observante læser har bemærket, er jeg ikke så tosset med dansk vinter. Og det kan godt være, at det sner og er r*v-koldt udenfor, men imit køkken er det forår
Den er mild og rund i såvel smag somkonsistens. Der findesutalligevarianter af hummus. Nu bor jeg jo ikkeligei nærheden af en Spinneys længere, så jeg har prøvet mig frem tilmin egen version af en Spinneys-hummus og synes at denne gør jobbet, sommin absolut favorithummus
Voila – som de siger på de kanter. Alle vegne lokker sjove skilteindi cafeer, hvor le chef står og laver de helt friske crepes på en stor rund varmeplade
Hos oss så innledesalltid julens bakst med serinakaker og pepperkaker. Serinakakerfordi de er så enkle, pepperkaker fordivialltid skal driste oss til å lage pepperkakehuset littfinere enn i fjor
Hav en dejligforårsuge. Rabarberne pibler op i haven og der kommer nye hver eneste dag. Man er nødt til at bage en rabarbercumble i ny og næ for at nyde duften, glæde ganen og forkæle sine gæster
Der er bare noget magtisk, ja helt fantastisk ved at komme ud i haven og hivesine egne rabarber op af jorden og lave en dejligportion rabarbergrød som mormor lavede den
I. I. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. O. R. Å. S. K. A. D. E. L. M. G. U. C. T. H. Y. V. N. e. h. r. f. k. a. d. l. v. t. æ. o. s. y. n. g. j. m. å. ,. p. ø. ). P. 5. 0. 1. c. 3. -. 4. ½. 2. (. u
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. h. a. r. t. ø. n. o. l. æ. b. v. D. d. s. m. c. k. L. p. Æ. y. f. u. å. 1. 0. M. . K. O. j. H. 8. 5. S. V. g
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. m. o. d. f. c. e. r. t. u. g. a. v. s. l. b. ø. ,. j. å. p. k. J. h. w. 2. /. 1. 0. æ. (. ). 7. %. 5. H. B. -. S. L. y. 3. 6
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.