Lækker syrlig og luftig citronfromage sommormor ville have lavet den. Let syrlighed som smager fantastisk sammen med den iskolde flødeskum der er på toppen og så lidt revet citronskal
Den er sommorlavededen, altså hvis hun kom fra Amerika. Den laves helt fra bunden, og tager lidt tid at tilberede, men til gengæld har du den bedste barbecue marinade som ikke kan købes nogen steder
Opskriften er min mors, og jeg har heldigvis fået lov at dele den med jer. Rugbrødet er nemlig bagt med surdej på den gammeldags måde, og det kan nemt smages
Mine bedsteforældre bor på Fyn, og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange, min morfar har hentet friskbagt "brunner" til os hos bageren, og jeg siddet med snaskede fingre og en veltilfreds mavse på terrassen i min mormor og morfarssommerhus
Indlægget Gammeldags sprøde vafler – sommormorlavede dem blev vist første gang den Annemette Voss. Men som sagt, der er jo ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen, når den jo fungerer perfekt, somden er
Brug kompotten som dressing på grøn salat af forskellig slags, evt blandet med fintstrimlet spidskål, og med rå grønne asparges og ristede kerner – mandler, hasselnødder, græskarkerner eller andre efter smag
En kop formiddags/eftermiddags kaffe eller en brunch/frokost elsker jeg heldigvis stadig, og jeg går rigtig meget op i ikke at forsømme mine veninder og familie, men aftensaftaler siger jeg simpelthen fra (så vidt som muligt), for jeg kan mærke på min krop, at den ikke kan overskue at skulle noget om aftnen
Dog skal det helst være i samme version som hans mor/papmor/søster og resten af familien laver og den er der altså ingen opskrift på - det er bare noget kvinderne i den familie kan
Som lovet på denne specielle dag, er her en fantastisk sommeroverraskelse. Kom den frosne banan ned i en miniblender/food processor --> Del den med fordel i mindre stykker inden
Jeg er stor fan af dette tilbehør og den coleslaw man får hos KFC er en af mine farvoritter. Den er en smule sød, men det er også det jeg kan lide ved den
Jeg har et lidt mærkeligt forhold til pebernødder. Jeg elsker at julebage, og pebernødder bliver da også bagt hvert år, men det er rent og skær kun, fordi det er tradition
Top den med lidt ost og bag den i ca. Tag den ud og nyd den til din aftensmad evt. Tænd din ovn på 200 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og sørg for at den er godt varm. Når tærte dejen har fået 15 minutter, så tag den ud og begynd at putte fyldet i
Knus kiksene i så små stykker som muligt. Den nemmeste ostekage - YouTube . Kom dem op i en springform og pres dem sammen til en så fast bund som muligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.