En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket. Selvfølgelig er det remoncen som gør hele forskellen, men jeg synes at det spiller ret godt og at bolle og remonce komplimenterer hinanden på bedste vis i denne opskrift
Jeg havde egentligt ikke tid til at bage, men den her kage er af typen "smid-det-hele-i-en-skål-og-rør-det-sammen", så den passede fint ind i mit travle program
Når dejen har hævet - prikkes ekstra huller, jo flere huller jo mere snasket bliver kagen. Det er en virkelig snasket model, ogden smager altså bedst når den stadig er lun
-. I. f. o. r. i. g. e. w. k. n. d. b. y. C. h. s. t. a. l. æ. v. j. ø. m. p. ,. å. z. B. u. P. D. M. J. ). 4. 3. 0. 2. 5. 1. F. ½. (. S. T. H. R. N. c. V. ". Y. O. K. E. A. U. G. ) g
Hvis masen er alt for slimet, og ikke kan formes til kugler, så kom lidt mere havregryn i. De kan både serveres helt kolde, men jeg kan bedst lide, når de lige har stået lidt ude og ikke er køleskabstemperatur
Hæld rabarber-bær-blandingen i et smurt ovnfast fad. Hæld dem i en kasserolle sammen med Fibersirup og vaniljepulver, varm dem op og lad dem simre, til de er blevet lidt bløde, men uden at de er smattet ud
FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ OPSKRIFTERNE DIREKTE SOM STATUSOPDATERING. Del æggeblommer og hvider fra hinandenog tilføj derefter æggeblommerne i smør-pistacie-sukker-massen
-)) og rul herefter dejen sammen på den lange led. Spises lun og i store stykker, gerne på dit morgenbord eller til brunchgæster- men er altså stadig virkelig lækker dagen efter (og det ved jeg, for jeg hapsede et stykke til min morgente)
Fordel fyldet på dejen og rul den sammen som en roulade. Det gør jeg, ved at veje bollerne når jeg former dem, og så er det, som du kan se på fotoet, ved at måle sneglene, når jeg skærer dem ud
-. -. -. I. s. ø. n. d. a. g. ,. e. f. t. r. v. i. h. æ. l. b. k. o. p. u. m. D. j. C. A. y. å. B. J. T. c. O. ). M. R. (. P. K. 3. /. 4. 1. 2. E. S. H. ". z. V. 6. w. N
Som en ægte fynbo er en af mine favoritkager helt klart brunsviger, ogden hører sig til til en hver fødselsdag skåret ud som en kagemand eller -kone og dekoreret med slik
-). Mmhh, lige hvad jeg havde lyst til, ogdenskal ihvertfald laves igen. Jeg har længe haft lyst til at bage brunsviger, men har altid været bange for, at den skulle blive tør og kedelig, men så fandt jeg en rigtig god opskrift
-. -. -. -. -. -. I. F. a. l. c. k. e. r. d. j. o. s. i. t. g. m. n. b. p. u. v. f. h. ø. J. å. ,. æ. y. 3. ). D. é. ". (. O. 2. 0. 1. 5. 4. T. L. S. B. x. 9. A
I bogen skriver han at man kan fryse densom rå og så bage den efter den har hævet. Jeg har ikke afprøver det, men det har Birthe som har bloggen Newyorkerbyheart
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.