Steger du tofu i tern på panden med lidt sojasovs, er de klar til wokken. Denne opskrift kan sagtens laves på både hjemmelavet sojamælk (kommer snart på bloggen) eller købt sojamælk
Jeg søgte gode råd i en vegansk mad-gruppe på Facebook (Tjek den ud her) og fik at vide, at en tofu er meget vandet og derfor skal drænes så meget som muligt, inden den kan suge en marinade til sig - og at den desuden skulle steges INDEN marineringen
Stil tærteformen på en bageplade og kom tofuen i tærteformen - hæld den resterende marinade over. Når rispapiret i vandet er blevet blødt og medgøreligt tages det op og lægges på en tallerken
Læg nu al tofuenpå en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen til de er sprøde og gyldne (ca. Det vigtigste er dog at have nogle ordentlige knive, så du nemt og hurtigt kan skære alle dine grøntsager, for vi, på Carrotstick, går ind for hurtig og nem madlavning
verdenskrig brugte man i mangel på æg, i stedet mel og vand, samt krydderier hvis man havde det. Lav en dej ved at piske mel, vand, sød chilisauce, finthakket chili, presset hvidløg og lidt salt sammen
Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
Her får du opskriften på den letteste og lækreste BBQ-sauce, som kan bruges på masser af måder. Brug den som marinade til seitan, tofu, tempeh, grøntsager… eller brug den ganske enkelt som sauce til din grillmad, wokretten eller hvad end du står med, som ville have godt af en omgang BBQ-sauce
Facon [fakon] er tofu der minder om bacon i smagen og anvendes på samme måde som bacon. Steg de små tern i lidt olie til de er godt sprøde på alle sider
Varm olien op på panden. Pres tofuen med køkkenpapir eller klæde. Vend først kødbollerne i mel og dyp dem i de sammenpiskede æg og steg dem i et par minutter på hver side indtil de er brune og gennemstegte