Lav en portion sprødefalafler vendt i sesamfrø (portionen er så stor, at der formentlig er rester til fredag) og server med en cremet marokkansk aubergine-kikærtesalat med tahindressing
Denne ret er med grønne linser og grøn karry og selvfølgelig medmasserafgrøntsager. Hvis du laver en gryderet med grønne linser dagen før den skal spises, tager linserne smagen af krydderierne til sig
Skal salaten serveres med det samme, skal ærterne selvfølgelig være tøet op. Hvis salaten skal stå lidt før den spises, kan ærterne kommes i frosne, det vil holde salaten kold, frisk og sprød
Pengasius fileter Æg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fisken bliver sprød og lækker og ikke sætter sig i panden
G. R. Ø. N. K. A. Y. L. I. J. a. g. r. ø. n. s. e. d. l. t. å. i. k. u. ,. f. b. o. c. m. y. ). H. v. p. O. P. S. F. T. 4. 5. 0. 2. 1. -. æ. E. M. Å. D. h. j. ) G
Prik dejen med en gaffel - men ikke kanterne, giv dem lidt olivenolie i stedet for. citronsaft. Hvis du ikke er til svampe og grønne asparges, kan du prøve med aubergine, artiskok i olie, rucola, blancherede spinatblade, friske tomater eller kartofler i skiver
Vend mango, koriander og chili med en smule limesaft og top retten med mangosalat og kokos. Kom kyllingebrysterne i en gryde med kogende, saltet vand og kog dem møre og gennemtilberedte ved middelvarme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.