Smag lige til med salt og peber, inden du smider låget på. Nåh ja, og kyllingen skal også i. Her er en (hurtig) opskrift på en paella, som på ingen måde er en paella
Torremolinos BOTAVARA,- og ingen er i Spania uten og spise PaellaPaella er en spansk nasjonalrett som består av kokt ris, olivenolje tilsatt safran og blandet med skalldyr, blekksprut, fisk og fugl
Den er blant annet herlig til smårettene på hagefesten, en lang søndagsbrunsj, middelhavsmat som moussaka, paellaer og lettere pastaretter og sommerlige retter som for eksempel ovnsbakt kyllingmed provencalske urter, grillet laks eller en frisk aspargessalat med reker
Kyllingestykkerne pudres med lidt mel og krydres godt med salt og peber. Det passer med at de skal have den halve time det tager at forberede resten af paellaen
Samtidig har kalkun en rigtig lækker kvalitet og smag - hvilket kylling bestemt også har, men nyd du blot en god gang kalkun - enten bryst eller i små skiver i gryderetter som paella, wok eller kalkun i karry
) Rist kyllingestykkerne i olie i en stegegryde krydr med salt og peber. ) Kom det brunede kyllingekød tilbage i gryden og læg låg på og lad retten simre ca
Jeg havde lyst til noget nyt og havde både ris, kylling og rejer, og så er der jo ikke lang til denne ret Det må vist siges at være en noget fattigmandsudgave af paella, men sådan er det jo, når man er på SU
De ville komme medpaella som er super lækkert. Naboen var så venlig at tilbyde og komme med mad til os da vi i øjeblikket har hænderne fulde med vores nye baby
De ville komme medpaella som er super lækkert. Naboen var så venlig at tilbyde og komme med mad til os da vi i øjeblikket har hænderne fulde med vores nye baby