Jeg har tidligere postet en opskrift på bananpandekagermed chia hvor min veninde gjorde den skønne opdagelse, at chiafrøene sagtens kan byttes ud med en omgang mandler i stedet
Bland de piskede æggehvidermed dejen og vend det forsigtigt sammen til dejen er ensartet. Så længe toppingen er sødt, så går det skide godt medpandekagerne
De lækreste lowcarb pandekagermed smag af kokos og banan. Posted on marts 27, 2015 by Sofie Toft in Desserter, Morgenmad, Nye opskrifter, Pandekager, Top 20 opskrifter. 3 æggehvider. 20 små pandekager, men den kan bare deles i 1/2 eller 1/3, hvis man ikke er så mange – men én ting er sikkert, den SKAL prøves Prøv evt. 3 æggehvider
Pandekagerne er virkelig lækkert luftige, nærmest som æbleskiver indeni, der jo også er lavet med stift piskede æggehvider, og jeg vil tro, at hvis man er lidt eventyrlysten, så vil det også smage dejligt med lidt kardemomme i dejen
Pisk æggehvider helt stift og vend det forsigtig i dejen med en dejskraber. Mælken er skiftet ud med soyamælk og stedet for at steget dem i smør så bliver de stegt i lækker kokosolie
Personligt synes jeg bananpandekagerne bliver kedelige i længden at spise, og jeg tænkte, at det burde være muligt at lave disse pandekager, med en anden sød frugt, end banan
Fedtstof til at stege pandekager i, er ikke regnet med i næringsindholdet. Disse protein pandekager fortjener et repost, de er de bedste proteinpande, jeg har lavet
De søde kartofler kan bruges i fx pizzabunde, boller/brød, pandekager, vafler, grød, kager og gratiner, men i virkeligheden er det jo som med så meget andet kun fantasien, der sætter grænser
– Alle vidt forskellige og med forskellige udgangspunkter. Denne version er lavet med røget laks, fordi jeg havde noget i køleskabet, som skulle bruges