Krigfisk er perfekt at servere som vegetarisk/vegansk alternativ tilfiskefilet. Til selve paneringen kan enten almindelig rasp, glutenfri rasp, knuste cornflakes eller sesamfrø bruges
Der er ikke noget mere trist en at få en fiskefilet, der har mistet det meste af rasp paneringen, og der er der ingen grund til at finde sig i, når det er så uhyrligt nemt, at lave en panering der holder
På den måde binder paneringen bedre. I vores verden er det ikke nødvendig at blande en fisk med ind i billedet her, men i stedet nogle brasede kartofler og helt klassisk grønne ærter som tilbehør
Boghvedemel eller hvedemel tilpanering. Olie til stegning. Torsk eller anden fast hvid fisk. Server BBQ-tomater til og lav evt også en gang råstegte kartofler og syltede rødløg til
Næste skridt er paneringen af fiskefiletterne. Næeh, panering er vejen frem. Ligeledes er den klassiske dampede fiskefilet droppet, fordi det stadig ikke rigtigt siger mig noget til retten
Læg dem i kogende vand og lad dem simre tilfisken bliver mere hvid. Hæld tilsvarende mel og rasp over i hver deres skål og bland salt og peber med i raspen
Ellers bliver fisken alt for gennemstegte inden paneringen bliver brun. Vend dem ikke for tit, men ofte nok til at du kan se om de er ved at få nok, eller at brænde på
Disse Fish Cakes (en slags fiskefrikadeller) fandt jeg på BBC Good Food og de er virkelig lækre, da den sprøde panering står godt til det bløde kartoffel og fiskecenter