Paprikagrydemed mørbrad – opskrift. Tag baconternene op af panden, uden der følger for meget fedt med, og læg dem på fedtsugende papir – kaffefilter eller køkkenrulle
Paprikagryden serveres med ris. Jeg har skrevet sukker på ingredienslisten, det skal i for at neutralisere lidt af den syre tomaterne giver, smag til og tilpas mængden af sukker og de andre krydderier, hellere for lidt til at starte med
smages til med salt og peber. Tomatpuré og fløde kommes i og retten simrer i ca. Aftensmaden i går bestod af denne enkle og lette paprikagryde, som smagte rigtig dejligt
) Smag retten til med ekstra paprika (udrørt i lidt vand), salt og peber. ) Brun derpå kødet i resten af olien, tilsæt fløde og bouillon, lad kødet koge ca
Smag retten til med ekstra paprika (udrørt i lidt vand), salt og peber. Brun derpå kødet i resten af olien, tilsæt fløde og bouillon, og lad kødet koge ca