Pasta med italiensk skinke opskrifter

Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

stået på pasta og pølser. Pizza med silkeskåret skinke, sorte oliven, artiskokhjerter, rødløg, peberfrugt og frisk tomat
Francescone brød

Francescone brød

Det smager rigtigt godt som tilbehør til en pasta eller en salat, eller til bare at sidde og dyppe i olivenolie
Kremet squashpasta à la carbonara ?

Kremet squashpasta à la carbonara ?

Den tilberedes vanligvis med spaghetti og italiensk bacon, svart pepper, egg og parmesan. Her har jeg laget en utgave med spaghetti av squash og byttet ut baconet medskinke

Saltimbocca af kyllingeinderfilet med fennikelpesto

Pestoen kan både bruges til pasta og til kartofler. Læg et stort salvieblad på hver inderfilet, pak den ind i italiensk lufttørret skinke og steg dem i en tre-fire  minutter på hver side afhængigt af størrelsen på inderfileterne

25. juli – Sidste dag i Milano

Sværdfisk med næsen i skyEndnu en stor fiskHjemmelavet pasta. Denne blev derfor indtaget på en cafe, hvor vi fik en slags grillet toast med henholdsvis kylling og skinke samt friskpresset appelsinjuice/blåbærjuice
Gulrotsalat med aspargeskrem

Gulrotsalat med aspargeskrem

Aspargeskrem er en italienskpasta bestående av asparges, olivenolje og salt. Smaken er mild og rund, mens konsistensen minner om en pesto Oljen passer dermed utmerket som underlag før ost og skinke på brød
Saltimbocca

Saltimbocca

Til saltimbocca kan du servere pasta kogt med hel, frisk spinat. For så skulle kødskiven sammen medskinken rulles til en lille roulade og garneres med salviebladet udenpå
Pasta med Skinke og Grønsagssauce

Pasta med Skinke og Grønsagssauce

Pasta kan de fleste lide, og ikke et ondt ord om de fine italienskepastarettermed svampe og fløde og alkens gode sager
Italiensk omelet

Italiensk omelet

Lige før massen stivner helt, hældes pasta og skinke over,og omeletten stivner helt. salat eller kogte grønsagerKog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken
# 22 Pasta Matriciana med squashpasta

# 22 Pasta Matriciana med squashpasta

Matriciana er en ret, jeg lærte at lave, da jeg arbejde på en italiensk restaurant. Den lufttørrede skinke ristes på panden ved svag varme og løget tilsættes
Bruschetta

Bruschetta

Man kan jo også lave dem som forret, appetizer eller som tilbehør til en god gang pasta. Server et med lidt skinke eller bresaola til