Pastamed tomat, pancetta, pecorinoogparmesan (ca. Sugo all'amatriciana er egentligt bare en simpel pastasaucemed tomat, løg, pancetta og chili, men den skal ikke undervurderes
Sausen brukes mye til brød, pastaog pizza. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesanogpecorino
Rigtig god til en let sommerret med frisklavet pasta. Kom bladene i en blender sammen med pinjekerner, pillet fed hvidløg, revet parmesan, revet pecorino, salt og en smule olivenolie
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av spinat, basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesanogpecorino
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesanogpecorino
God ret om vinteren – serveres med et stænk olivenolie og revet parmesan eller pecorino ost. Når kikærterne er bløde tages to tredjedele af dem op af gryden og mases med en gaffel, så de bliver til en ensartet pasta
Pasta, hvor du vender pestoen i den friskkogte varme pasta. Eller køb med arme og ben hos købmanden - alle de krydderurter du har lyst til og bedst kan lide