125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. 2 spsk græsk yougurt 10%, salt og hvidløgspulver) + 1skive rugbrød+1 mellemstor tomat. 1 bdt kogtog blandet brocolli+lidt chili og gurkemeje+1spsk rapsolie+150g. 300g hvidkål, 1 spsk rapsolie, 1dl skummetmælk, salt og peber) + 1skive rugbrød = 479 kcal. 300 g af min "Grøntsager med kylling stegt i rød karry pasta" = 300 kcal (find den her). Sandwich med råsyltet rød peberfrugt og lufttørret skinke=315 kcal (Se den her). 300 g af min Adjab Sandal og 1 skive rugbrød = 420 kcal (Opskriften her ). 300 g af min Spicy kyllingesalat med grønne bønner= 321 kcal (Se den her). Low carb kyllingetærte med porrer og brune champignoner = 200 g - ca 365 kcal (her). Low carb squash pasta a la italiano medpestoog kalkun bacon 1 portion= 177 kcal (her). Low carb High Protein Moussaka med granuleret soya fra Soy4you = 189 kcal (inkl 20 g protein. 125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. 2 spsk græsk yougurt 10%, salt og hvidløgspulver) + 1skive rugbrød+1 mellemstor tomat
Vi lavede en kartoffelmos til sidst, men efter min mening smager det bedst med en pastaog hjemmelavet pesto - vi havde blot nogle kartofler der skulle bruges (jeg er gået med i kampen på madspild)
Pestoen kan både bruges til pastaog til kartofler. Læg et stort salvieblad på hver inderfilet, pak den ind i italiensk lufttørret skinkeog steg dem i en tre-fire minutter på hver side afhængigt af størrelsen på inderfileterne
Aspargeskrem er en italiensk pasta bestående av asparges, olivenolje og salt. Smaken er mild og rund, mens konsistensen minner om en pesto Oljen passer dermed utmerket som underlag før ost ogskinke på brød
Sværhedsgraden er på niveau med leverdrengen eller kogtpasta. Ristet rugbrød medpesto er noget af det mest simple jeg kender og er en smagfuld, knasende og sprød symfoni der vil kærtegne dine smagsløg
Mørbraden var stor, så der var også til mandag, hvor vi lavede grønkålspestoogpasta som tilbehør. Husk at servere resten af pestoen som ekstra tilbehør sammen med små tomater
Begge dele skal hakkes fint - det kan gøres i hånden eller i en mini-hakker - jeg brugte hakkeren og kørte krydderurter og hvidløg sammen med soltørrede tomater til en grov pasta