hældes ovenpå de finepastaruller. Fadetstillesi køleskabet, mens tomatsovsentilberedes. Herefter rulles pladerne omkring et par spiseskefulde svampefyld og rullerne liggesi forlængelse af hinandeni et ovnfastfad
De smager vidunderligt på rugbrød med salt og peber, i salater – alene eller i selskab, itomatsovstilpasta og på den måde, vi lavede dem til en t-bone steak i lørdags
Du kan servere pastatil, dog bliver der ikke så meget sovs. Gratinerede kødboller medtomatsovs. Det der gør den til noget særligt (lækkert) er, at kødbollerne blivergratinereti ovnen med masser af ost
Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde meditalienskeherligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
God var den i hvert fald, og hvis du ingen suppe rest har, kan du lave en lækker tomatsovs ved at køre flåede tomater gennem en blender sammen med ovnbagte peberfrugter (uden skral), løg, hvidløg, tomatpasta, chili, friskbasilikum og frisk oregano (kan erstattes med tørre krydderier)
Kombinationen af lækker, friskfettuccinepastamed en god, chunky tomatsovs og små, runde oksekødboller – her i en versionmedhvidløg og masser af friskpersille… Åhh guf