Pasta og broccoli i tomat opskrifter

Pasta med Chorizo og Broccoli

Pasta med Chorizo og Broccoli

Tilsættomat, hvidløg, basilikumogpastaog varm godt igennem. Kogpastaeni letsaltet vand og dryp af
kylling og broccoli i karrysovs

kylling og broccoli i karrysovs

Når pastaen er kogt hældes pastaogkogevand ned over broccolien. Kogpastaeni saltet vand - se på pakken for kogetid
Rødspættefilet i fad

Rødspættefilet i fad

Pluk små broccolibuketterog halver tomaterneog kom dem i fadet. Selvom jeg elsker de klassiske panerede fiskefileter, havde jeg alligevel lyst til at prøve noget andet

FODMAP Does & Donts

Pasta, nudler ogris. Pastaog nudler af hvede eller durum. Alle typer kål, broccoli, løg, forårsløg, hvidløg, porrer, asparges, jordskokker, champignons, rødbede, fennikel, ærter, majs, alle bønner oglinser
Broccoli-mandel “kødboller”

Broccoli-mandel “kødboller”

Opskriften er på de fine grønne “kødboller” lavet af broccoliog mandler, som vispistetil den gode bønnepastaog en lækker tomatsovs

Et basislager

Ris/pasta/bælgfrugter. Pasta - et stort udvalg. Makrel itomat/torskerogn. Det er cheffotografenogså, ogvi bor sammen
Lækker Pasta-Pesto salat

Lækker Pasta-Pesto salat

Da vi torsdag skulle have forældrearrangement, lavede børnene denne lækre pasta-pesto salat (med hjemmelavet tomat/peberfrugt pesto ogfuldkornspasta)
Opskrifter: Mad til halloween

Opskrifter: Mad til halloween

Når vandet koger kommes spagettiiog der koges efter anvisningpasta-posen. Disse hjemmelavede semi-driedtomater smager himmelsk samme med pasta vendt i grøn pesto
Pizzabrød

Pizzabrød

Kogpastaen efter anvisningen på pakken. Server evt med denne pastasalat. Skær tomaternei kvarte ogsvits på panden sammen med broccolien et par minutter
God gullaschsuppe

God gullaschsuppe

Det kan være ris, frisktpasta, couscous, bulgur, friskpersille, karse(Og dette er virkelig godt på toppen af en portion gullasch), koriander, revet pecorino/parmesanost eller hvad man nu lige har
Madplanen for uge 22

Madplanen for uge 22

Desuden skal selleripastaenlige lynsteget eller overhældes med kogende vand, for bedst udnyttelsen af stivelsen