Skær peberfrugten ud i kvarte ringe. Smagen koger alligevel ud i salsaen. 1 dåse hakkede tomater1 løg1 peberfrugt1 fed hvidløg (Du kan bruge 2)1 lille stærk peber (Kan undværes)1 tsk salt (Ok Måske op til 2 tsk. 1 peberfrugt
Hak tomater, peberfrugt og løg fint og bland med olie, citronsaft og smag til med salt og peber. Vi lavede en frisk tomatsalsa og ærtepuré til, og blev var virkelig lækkert
Hak løg, hvidløg, jalapenos og peberfrugt. Mexikansk mad er et kæmpe-hit her i huset og nu hvor der er højsæson for tomater, så tænkte jeg, at jeg da sagtens lige kunne kaste mig ud i et lille Salsa projekt, ved at lave henkogt salsa til efterårets mexikanske retter
Hak agurk, tomater og peberfrugt og tilsæt majs. Du kan med fordel lave salsaen dagen inden, eller et par timer før servering, da den har godt af at trække, men det er ikke nødvendigt
Peberfrugterne skylles og skæres i mindre stykker. I Mexico ville de nok bruge guacamole eller salsa i sin burrito, og det kan man også sagtens proppe i
Mine tacos blev fyldt med torsk, revet squash, lidt rød peberfrugt og en stor klat hjemmelavet grov salsa (opskrift kommer her på bloggen) og så blev det hele samlet i min wrap af spidskål