Persillerod rösti opskrifter

Rösti af rodfrugter

Rösti af rodfrugter

500 g blandede rodfrugter, fx persillerod, gulerod, pastinak og knoldselleri. 1 stort løg. 1 spsk.  frisk timian eller rosmarin
Rösti af rodfrugter

Rösti af rodfrugter

I dag lavede jeg de her dejlige Rösti, som er en god alternativ måde at bruge rodfrugter på. 500 g blandede rodfrugter - persillerod, gulerod, Pastinak, kartofler eller knoldselleri. 500 g blandede rodfrugter - persillerod, gulerod, Pastinak, kartofler eller knoldselleri

Rodfrugtedeller – som tilbehør eller vegetarret

½ kg rodfrugter (fx gulerod, persillerod, selleri eller pastinak). Disse super lækre rodfrugtedeller – eller kartoffeldeller - er i virkeligheden en pommes rösti med forkogte kartofler

Grøntsagsbøffer med hasselnødder

Umiddelbart var opskriften en genial måde at lave en lækker rösti på og det skal jeg klart prøve igen – jeg var dog lidt ærgelig over at hasselnødderne overdøvede smagen meget fra grøntsagerne – for det smager jo også godt

Farserede kartofler

Farserede grøntsager Man kan selvfølgelig bruge alle mulige slags grøntsager, bladselleri, persillerod, pastinak eller hvad der