Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - og hermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
Rul hver klump aflang og læg en skefuld kødsovs i den ene ende - drys med lidt revet ost. Revet ost. Så fik jeg lavet nogle super gode pirogger - de er gode både til aftensmad og i madpakken i dagen efter - lige noget for både børn og voksne - server med en god salat og noget gnave grønt i madpakken
Dem jeg bagte er lavet med oksekød og revet ost og de andre er levet med pesto, ris og feta. De er gode, at have med når man skal på udflugt eller i madpakken i stedet for en kedelig rugbrød
Menu stod på de lækreste piroggermed økologisk oksekød – serveret med det grønt som du ønsker. I starten af september var hele familien i Silkeborg og besøg en fantastisk gård i forbindelse med Økologisk Høstmarked og stemningen var helt perfekt
Piroggermed oksekød. krydders med lidt krydderi efter eget valg. Kostplan. Følg mine kamp her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side Som noget nyt kan du også følge med på SNAP – find mig under fitmom
Der kommer mere om Awarden, når min med pave og jeg har set på det. rodfrugter, et bundt forårsløg, der skulle bruges NU og ikke mindst "juleosten", hvovr resten blev revet og smidt i fryseren