Da der efter gårsdagens aftensmad var en rest tilbage af disse skønne oksespyd, ja så blev de i bedste "stop mad spild" stil blandet med lidt tern af emmentalerost og pesto - og hermed blev de så ofret som fyld til piroggerne
J. e. g. h. a. r. n. t. l. i. v. d. s. æ. ,. o. ". p. m. j. k. b. ø. f. y. B. I. G. u. D. å. c. C. M. z. T. (. ). 1. 2. 5. 0. -. H. 3. ½. S. 4. P. N. K. . é. L. 6. 7. F. R. Æ. E. O
Så fik jeg lavet nogle super gode pirogger - de er gode både til aftensmad og i madpakken i dagen efter - lige noget for både børn og voksne - server med en god salat og noget gnave grønt i madpakken
Piroggerne er ret store og udgør et frokostmåltid i sig selv. Disse pirogger er i ovnen på 20 min, og du får ikke dej på fingrene. Nemme Pirogger med Skinke, Ærter og Ricotta, 4-8 stk
Da jeg den anden dag var på kursus, havde min sidemand en omgang pirogger med i madpakken. Pirogger. Det gav mig en stor lyst til at eksperimentere med at lave mine egne
S. å. e. r. d. t. i. g. n. l. a. b. m. p. k. o. æ. u. f. y. ,. D. s. h. v. -. j. ø. 2. 0. P. T. F. 8. I. 1. 5. ½. c. 3. %. /. 4. H. K. R. Æ. 6. L. 7. B
Har bagt disse lækre Pirogger der skal nydes i ferien. De er gode, at have med når man skal på udflugt eller i madpakken i stedet for en kedelig rugbrød
Det herlige ved pirogger er, at de kan fyldes med lige netop de råvarer, du har i køleskabet. Læg piroggerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve ca