Jeg laver altid dejen grov og varierer meget med fyldet, men en sikker vinder er grønthandlerens solmodne oliven, der simpelthen smager skønt når de gør sig på en varm pizza
Tilsæt salt og rør først grahamsmel og dernæst pizzamel i dejen. Server pizzaernemed rucola. Fordel mozarellaost, jordskokker, kartofler og løg på pizzabundene
Men det betyder ikke at det skal være pizza fra din lokale pizza-pusher, selvom han med garanti vil sætte pris på de flere hundrede procent han får i avance
Det kan godt være det ikke altid er lige så “fast” som den købepizza du kan tage med hjem, men til gengæld vil din krop være så meget gladere for dig bagefter hvis du vælger at lave maden fra bunden
Meny eller Superbrugsen) og i helsekostbutikker, men foretrækker man minipizzaermed tomatsovs og grøntsager, kommer jeg med forslag til fyld længere nede i dette indlæg
grahamsmel (eller andet fuldkornsmel). Den fyldige smag fra de grillede grøntsager i samspil med både mozarella og parmesan er en perfekt erstatning for det salte kød, som jeg til tider savner på en vegetarpizza