Hjemmelavede pommesfrites kan være lidttidskrævende at lave, hvis du bruger en friturekoger eller en stegepande, fordi du skal være over dem hele tiden, og de skal steges ad flere gange, da de ikke må liggei lag, men laver du dem iovnen, passer de sig selv
"En snyde pommesfrites". Ligemeget hvad, så indeholder de absolut ingen fedt (udover det fedtindholdi rugbrødet selvfølgelig), også er de rigtig nemme at lave
Selve kødet blev som sædvanligt lavet med krydderi-blandingen "Cajun" fra Urtekram, som nakkefileten blev gnubbet med et døgns tid før den skulle iovnen
Ciabatta, jeg brukte halvstekte, som jeg stekte ferdigiovnen før jeg stekte potetene. Her blirbiffsmørbrødet servert på ciabatta, smurt med grov sennep, hyttestekte pommesfrites,
Meksikanskinspirertbiffsnadder med asiatiske smaker, toppet med tradisjoneltbifftilbehør ♫♫ Soyasaus og hoisinsaus har vi tatt varmt imot fra Kina, Pommesfrites kommer opprinnelig fra Belgia og bearnaisesausen er en klassisk fransk saus
Vi laver pommesfritesiovnen, men de bliverstadig supersprøde. Det kan gøres så lækkert med en bøf af virkelig god kvalitet, hjemmelavede pommesfrites og bearnaise
Skær dem i både eller ipommesfrites stave. tør hvidvin. Muslinger. Muslingerne renses og de åbne muslinger kasseres (hvis de lukker sig ved et let bank, så er de stadig levende og helt fine) Løg, chili og hvidløg sauteres iolivenoliei en stor gryde, til de er lækkert gyldne og gennemsigtige