Hak alle grøntsagerne (løg, gulerødder, persillerødder, porrer) fint og ensartet. Mange tror måske, at det både er svært og dyrt at lave, men det modsatte er faktisk tilfældet
Til chilikvarken ristes spidskommen ogfennikelfrø i. lidt finthakket fennikel. Selvom kalenderen nu siger første november og selvom vejret har været gråt og tåget, har det været forbavsende lunt
Er du fodboldmor som jeg er, eller er du bare en med fuld fart på hverdagen og ofte så travl at maden ikke lige får helt den opmærksomhed som ønskede du kunne give den
fennikel. Hæld den over glaskålen, og lad det trække på køl. Fjern først hovedet, pil derefter skallen på den øverste del af kroppen af, og vip til sidst halen af, så tarmen kommer med ud
Løg, fennikelog gulerødder steges af i smøren Porrerne skæres i skiver og gemmes til senere Bouillon, fløde, gurkemeje, salt og peber tilsættes de stegte grønsager Lad det koge i ca