Den er både sød og let syrlig på samme tid, hvilket gør den helt perfekt til både søde pandekager, vafler, is, yoghurt, ost eller andre lækre og sommerlige, søde desserter
Den klassiske version (i hvert fald i min familie) ville være at servere kompotten tilost, men du kunne også vælge at gå en helt anden vej og bruge det til en lækker lille eftermiddagsdessert
Vi fik også hjemmelavet koldskål med kammerjunker og rabarberkompot, det lækreste brød i kurv, spejlæg med pesto og marrokanske pølser, halv avocado med ristede nødder, ost og så delte vi en sprød kanelsnegl
Rør skyr og ost sammen til en ensartet masse og bland rabarberkompotten i. Sommeren banker på døren, solen skinner og de her kager er perfekte til de varme sommerdage i haven
Serveres til kage, is, på yoghurten, tilost og hvad du eller synes kunne være lækkert. Når rabarberne er faldet sammen, smages det til med mere sukker og kompotten er færdig
Den opskrift har jeg så afprøvet denne gang men har skiftet hindbær toping ud med rabarberkompot. 75 g smeltet smør200 g knuste digestive kiks400 g flødeost naturel2 æg3 tsk vaniliesukker150 g sukker1½ dl creme fraicheRabarberkompot. Kom det i bunden af formen og bland ost, 100 g sukker, æg og 1½ tsk vaniliesukker sammen med en håndmixer til det har en glat konsistens
Æg, bacon, pølser, frugt, drænet yoghurt med bær, ost, Jordbær/rabarberkompot & den søde ting. Men for at vende tilbagetil brunchen, så er den virkelig lækker
←Uhhhmmm så må det være tid tilrabarberkompot …. blodsukker, charlotte rasmussen, elevatorvægt, knæk, kost, mad, overvægt, slank, sliksult, sult, sundhed, tanker, vaner, vægttab