Men foreløbig skal I have den forrygende Blueberry Cheesecake, som både er raw og palæo. For mig er det nu ikke nødvendigvis en kvalitet i sig selv, at maden er rå (selvom der findes fabelagtig rawfood derude)
nødder, dadler, kokos og bær… Men ind i mellem er fx den her cheesecake et lækkert og friskt alternativ til en “normal” kage(så normal som mine kager uden mel, mælk og sukker nu kan være)
Skyr cheesecake med raw bund. De varme sommerdage og aftner kalder på lidt kold dessert. Her i huset er koldskål en klassiker, men der følger jo ofte kammerjunker med
Men jeg tænkte, at der måske var andre end mig der havde lyst til at lave Raw, labre, sunde påske-lækkerier i gule farver og lige til at proppe i de smås påskeæg (eller de stores for den sags skyld)…
Pres hindbærmassen gennem en si, så man får en puré uden hindbærkerner. Kom Digestive kiks i en frysepose, og knus dem til fine krummer ved at bruge en kagerulle eller kom kiksene i en foodprocessor