Remoulades opskrifter

Pizzaboller med focacciabund

Pizzaboller med focacciabund

Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Avocado med kylling i karrysalat lavet på skyr

Avocado med kylling i karrysalat lavet på skyr

Mmm. For få måneder siden, kunne jeg ikke rigtig lide avocado. Jeg synes smagen var forfærdelig i munden, og det ville jeg ændre, da avocadoen er en utrolig sund frugt
Hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet remoulade

I morgen til Oskars fødselsdag kommer vores familie til frokost, da er det bedste tidspunkt på dagen for den lille fødselar
Hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet remoulade

De fleste remoulader man finder i supermarkederne indeholder enten æg, mælkeprodukter eller et hav af e-numre
Hot dog kage

Hot dog kage

For et par uger siden fik vi en forespørgsel på, om vi kunne lave en kage formet son en hot dog. I første omgang trak vi lidt på det, men efter lidt snak frem og tilbage, om hvordan vi kunne gribe det an, besluttede vi, at gøre forsøget (dog med forbehold for resultatet)
Hjemmelavet smørrebrød: Roastbeef

Hjemmelavet smørrebrød: Roastbeef

I dag fortsætter vi med opskrifter på det lækre smørrebrød, jeg serverede i påsken. Dagens smørrebrødsopskrift er roastbeef, og det er et traditionelt stykke smørrebrød i den forstand, at toppingen er ristede løg, peberrod og surt
Sesampaneret fiskefilet og hjemmelavet Remoulade

Sesampaneret fiskefilet og hjemmelavet Remoulade

Jeg er selverklæret remoulade lover. Kan nærmest planlægge et helt måltid udfra en lyst til remoulade. På LCHF er det nu ikke så ofte at remouladen finder vej til min tallerken
Hjemmerørt remoulade til påskefrokosten

Hjemmerørt remoulade til påskefrokosten

I dag blev den brugt som remouladesovs til fiskefars i fad med ovnbagte grønsager. En lidt anderledes remoulade men den smager serdeles godt til både varm og kold fisk

Ribbenstegssandwich

En af fordelene ved at være forholdsvis ny blogger er, at man kan strække et enkelt måltid over flere blogindlæg
Remoulade

Remoulade

Traditionel remoulade er egentlig ca. lige dele mayonnaise og pickles rørt sammen, så for at lave remoulade, må man starte med at lave mayo
Varm remouladesovs

Varm remouladesovs

Da jeg var mindre lavede min mor ofte denne remouladesovs når vi fik fisk, for at vi børn bedre kunne spise fisken
Veganske burgerbøffer!

Veganske burgerbøffer!

Jeg har aldrig været den store fan af hakket kød, faktisk, har hakket kød i min verden udelukkende fungeret i lasagne