Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Mmm. For få måneder siden, kunne jeg ikke rigtig lide avocado. Jeg synes smagen var forfærdelig i munden, og det ville jeg ændre, da avocadoen er en utrolig sund frugt
Frikadelleburger med skyr-remoulade, sukkerfri syltede agurker og rødkål med granatæble. Jeg skrev “sundhedsoptimeret frikadelleburger” på listen over opskrifter jeg vil udvikle… Og så udspillede den yderst uheldige frikadelle-sag sig i Randers kort tid efter
Sprøde og lækre asiatisk inspirerede fiskedeller med chili, forårsløg og citronskal med en nem, hjemmelavet remoulade og sprøde, chunky ovnfritter med rosmarin
For et par uger siden fik vi en forespørgsel på, om vi kunne lave en kage formet son en hot dog. I første omgang trak vi lidt på det, men efter lidt snak frem og tilbage, om hvordan vi kunne gribe det an, besluttede vi, at gøre forsøget (dog med forbehold for resultatet)
I dag fortsætter vi med opskrifter på det lækre smørrebrød, jeg serverede i påsken. Dagens smørrebrødsopskrift er roastbeef, og det er et traditionelt stykke smørrebrød i den forstand, at toppingen er ristede løg, peberrod og surt
Jeg er selverklæret remoulade lover. Kan nærmest planlægge et helt måltid udfra en lyst til remoulade. På LCHF er det nu ikke så ofte at remouladen finder vej til min tallerken
I dag blev den brugt som remouladesovs til fiskefars i fad med ovnbagte grønsager. En lidt anderledes remoulade men den smager serdeles godt til både varm og kold fisk
photo vkstockimagesHvis du ikke kan få fat i en hel blækspruttekrop, kan frosne (ikke panerede) ringe også bruges – bare tø dem op først, og tør dem godt