Revne kartofler opskrift opskrifter

Fad i ovnen med fars, porrer og kartofler

Fad i ovnen med fars, porrer og kartofler

Men i dag får I opskriften på en dejlig vinterret med gode vintergrønsager som porrer og kartofler. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver
Frikadeller med sovs, mini ovnbagte kartofler og bønner

Frikadeller med sovs, mini ovnbagte kartofler og bønner

Bagte kartofler. Bagte kartofler. 1) Kog kartoflerne i en gryde indtil de falder af gaflen. 3) Skær et delvist dybt kryds i kartoflerne, og åben krydset ved at trykke på de sider, der ikke er skåret i. 4) Kom den revne ost i krydset. 5) Bag kartoflerne i forvarmet ovn på 200 g varmluft indtil de er gyldne og osten er smeltet. 6) Tag kartoflerne ud og hæld cremefraishen over. 10 kartofler
Kartoffel røsti

Kartoffel røsti

Pres de revnekartofler sammen, form dem til runde røsti og sæt dem på en bagplade med bagepapir. Riv kartoflerne groft
Squashfrikadeller med cheddarost

Squashfrikadeller med cheddarost

Kom den revne squash i et viskestykker. Vegetarfrikadeller af kartofler og bønner. med havregryn, æg og cheddarost og opskriften har jeg fundet på bloggen Valdemarsro
Hokkaidosuppe i flot efterårskulør

Hokkaidosuppe i flot efterårskulør

Din chili lægges oven på grønsagerne sammen med den revne ingefær og spidskommen. Græskar, kartofler, gulerødder, løg og hvidløg kommes i en gryde og sauteres i et par minutter - det foregår bedst over middelvarme
Squash, tomat og oksekød i fad

Squash, tomat og oksekød i fad

Fordel kødblandingen over squashskiverne, fordel den revne ost over. Også kartofler eller fx perlespelt smager godt til
Røstihapsere med røget laks, dildcreme og hjemmebagt surdejsflute

Røstihapsere med røget laks, dildcreme og hjemmebagt surdejsflute

Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, men jeg er vild med røstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med en rest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revnekartofler
Kartoffelrøsti med avocado

Kartoffelrøsti med avocado

Start med at skrælle kartofler, rive dem groft og presse al væske ud af (brug dine hænder eller et gammelt viskestykke)
Grøntsagsbrød - uden mel og stivels

Grøntsagsbrød - uden mel og stivels

Kom de revne grøntsager ned i en skål - husk at presse væsken fra squashen, da massen ellers bliver alt for vandet, og kommer ikke til at hænge sammen
Rødkålssalat med granatæble

Rødkålssalat med granatæble

Den er dejlig frisk med revne rødbeder, granatæble og den nemme dressing som jeg altid serverer i et lille glas ved siden af
Banke, banke, BØF!

Banke, banke, BØF!

Blend først løg og hvidløg i en foodprocessor, tilsæt så det revne rødbede og de kogte ris, og blend igen til massen er en grov fars, der minder meget om hakket kød – lad den ikke blive alt for fin