Bagte kartofler. Bagte kartofler. 1) Kog kartoflerne i en gryde indtil de falder af gaflen. 3) Skær et delvist dybt kryds i kartoflerne, og åben krydset ved at trykke på de sider, der ikke er skåret i. 4) Kom den revne ost i krydset. 5) Bag kartoflerne i forvarmet ovn på 200 g varmluft indtil de er gyldne og osten er smeltet. 6) Tag kartoflerne ud og hæld cremefraishen over. 10 kartofler
Kom den revne squash i et viskestykker. Vegetarfrikadeller af kartofler og bønner. med havregryn, æg og cheddarost og opskriften har jeg fundet på bloggen Valdemarsro
Din chili lægges oven på grønsagerne sammen med den revne ingefær og spidskommen. Græskar, kartofler, gulerødder, løg og hvidløg kommes i en gryde og sauteres i et par minutter - det foregår bedst over middelvarme
og den revne ost drysses over. Har har jeg blandet mørbraden med kartofler og spinat i et ildfast fad, Sammen med æg og ost bliver det en lækker ovnret
Jeg havde egentlig overvejet at lave både en slags pandekager eller madmuffins som tilbehør, men jeg er vild med røstikartoflerne og fik lyst til at se, om det kunne lade sig gøre at lave dem med en rest kogte kartofler i stedet for at bruge rå, revnekartofler
Blend først løg og hvidløg i en foodprocessor, tilsæt så det revne rødbede og de kogte ris, og blend igen til massen er en grov fars, der minder meget om hakket kød – lad den ikke blive alt for fin