Rør sukker i og afkølrisengrøden. Rør mandler i den kolde risengrød. Sæt risalamanden koldt. Risalamande2 dl grødris1 liter sødmælk1 vaniljestang2-3 spsk florssukker1 vaniljestang100 gr smuttede mandler5 dl piskeflødeKog ris, mælk og en flækket vaniljestang ved svag varme under låg i ca
– Bland kornene fra vaniljestængerne og sukkeret i den afkøletrisengrød (Stuetempereret grød). Jeg er kæmpe fan afrisalamande, og herhjemme er det ikke jul, hvis der ikke er blevet spist uanede mængder afrisalamande
Tryk massen ud i bunden af formen med bagsiden af en ske og sæt på køl mens ostecremen forberedes. Rør risengrød, flødeost, flormelis og vaniljesukker sammen
Har du planer om at servere denne risalamande for din kødspisende og mælkedrikkende familie, så er der er god chance for, at de ikke engang vil lægge mærke til, at de har fået en sundere og mere medfølende udgave af den traditionelle juledessert
(hvis risengrøden skal bruges til risalamande kan den tilsættes korn fra en stang vanillie). Jeg har læst på nettet, og jeg fandt ud af, at man kan lave risengrød i ovnen
Kom vaniljesukkeret, resten af sukkeret, mandelflager, hakkede mandler og fintrevet citronskal op til risengrøden og rør det godt sammen til vaniljen er ordentligt fordelt
På mit julekursus lavede og spiste vi min Risengrødaf fuldkornrisflager på fem minutter. Alle de søde deltagere var vilde med den, og én af dem er inspirerede mig til at videreudvikle den til en risalamande – og tak for det siger jeg (og nok også I) bare
Køl det let af, men man kan også servere portvinskirsebærrene lune til den kolde risalamande. Kog grødris og vand op i en tykbundet gryde til det meste af vandet er fordampet
På mit julekursus lavede og spiste vi min Risengrødaf fuldkornrisflager på fem minutter. Alle de søde deltagere var vilde med den, og én af dem er inspirerede mig til at videreudvikle den til en risalamande – og tak for det siger jeg (og nok også I) bare