Rispapir med rejer opskrifter

Rispapirruller med rejer

Rispapirruller med rejer

I går fik vi rispapirrullermed nudler, rejer og salat. Jeg var også lidt skeptisk i starten, da jeg tænkte, det ikke ville smage godt med alle de rå grøntsager og ustegt rispapir
Friske forårsruller m. rejer og oksekød

Friske forårsruller m. rejer og oksekød

2 personer 6 stk rispapir 100 g tigerrejer 100 g oksekødsstrimler 1 peberfrugt 1/3 bakke bønnespirer 3 stk forårsløg …Continue reading » 2 personer
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Den del som mange finder svært når der skal rulles vietnamesiske forårsruller, det er det pokkers rispapir
Vietnamesiske Forårsruller af rispapir

Vietnamesiske Forårsruller af rispapir

Det hele svitses kort i lidt olie sammen medrejer og bønnespirerne. Træt af frosne forårsruller fyldt med hakkekød og hvidkål
Rispapirruller med rejer og grønt

Rispapirruller med rejer og grønt

Læg den til side med sammenføjningen nedad. Så lægges rejer, grøntsager og krydderurter på en tredjedel inde i cirklen herefter fold den nederste del ind over fyldet og fold siderne indover herefter rulles det hele til en forårsrulle
Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Kyllingen kan også skiftes ud med laks, tun eller rejer. De friske rå grøntsager gør rullerne både sprøde og knasende, de saltede peanuts bidrager med den saltede smag, ingefær tilfører bitterhed og koriander, med sin meget karakteristiske parfumerede duft og smag,  hører til i det asiatiske køkken
(DE BEDSTE) VIETNAMESISKE, STEGTE FORÅRSRULLER

(DE BEDSTE) VIETNAMESISKE, STEGTE FORÅRSRULLER

Man tager derfor sit rispapir, og opbløder det ét ad gangen i en eller flere skåle fyldt med vand. Disse er godt nok pakket ind i rispapir, men her stopper ligheden også
Friske forårsruller på menuen

Friske forårsruller på menuen

- Rispapirret ligges i lunket til køligt vand. og nu vil jeg så dele det med jer. Kødet kan også varriere, til svin, okse, and, rejer, eller hvad du nu har lyst til
Friske forårsruller II

Friske forårsruller II

Rispapiret lægges i blød i vand ét ad gangen (jeg har prøvet med både koldt og varmt vand - begge dele virker godt)
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

læg et rispapir i vandet ad gangen og lad det blive blødt, dryp det af og fyld med alt det gode. Disse er nok ikke helt low carb, men vil mene de godt kan bruges til KISS kosten, hvis ellers man sørger for at putte rigeligt med fyld i
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Det eneste du skal bruge er rispapir og dine yndlings grøntsager. Blend alle ingredienserne i en foodprocessor og smag til med salt
Friske forårsruller.

Friske forårsruller.

rispapir. Jeg lavede rullerne medtigerrejer, kylling, salat, agurk, gulerødder, koriander, mynte, risnudler og en lækker sur-sød-stærk dip