Rouladen går desuden godt sammen med flødeskum og friskebær. flødeskum og friskebær. Opskriften kan bruges som grundopskrift, så du kan selv variere syltetøjet (fx kan du i stedet bruge rabarber eller jordbær - eller en blanding af de to), men denne opskrift med udgangspunkt i en hindbærroulade, da jeg netop har lavet en masse god hindbær syltetøj med citron i (se evt
Heldigvis kan denne roulade også fint laves med frosne bær i alskens varianter, og du kan naturligvis også undlade dem helt, hvis du ikke er til den slags
Formen ligner en roulade. Eksempelvis med æbler, kirsebær eller rabarber. De laves både med fx svampe, hakket kød, kartofler, ost, surkål eller endda søde frugter og bær
Den kan også bruges til et "lime" marcipan fast omkring en roulade eller lignende. I langt de fleste tærter ligger man først en bund af mørdej og derefter et lag mazarinmasse, når det er bagt kan der komme en god klat vaniljecreme eller hvad man ellers har lyst til ovenpå, pynte med bær og så har man en første klasses frugttærte