Rør husblassen ud i kasserollen medhindbær, mens den stadig er varm. Den klassiske kage, hvor man laver en tynd bund og ruller den med enten marmelade, creme eller andre herligheder
Rå bær, der er rørt med sukker – hindbær, tyttebær, solbær, brombær eller ribs for eksempel – is i tynde skiver – den udgave skal serveres med det samme – nougatcreme, flødeskum med bær, chokoladecreme … der er rigtig mange muligheder
Rouladen går desuden godt sammen med flødeskum og friske bær. Opskriften kan bruges som grundopskrift, så du kan selv variere syltetøjet (fx kan du i stedet bruge rabarber eller jordbær - eller en blanding af de to), men denne opskrift med udgangspunkt i en hindbærroulade, da jeg netop har lavet en masse god hindbær syltetøj med citron i (se evt
Rouladen kan med fordel drysses med flormelis, det ser både smukt ud, men smager også skøøønt. I min creme valgte jeg at tilsætte hindbær, som var drysset med lidt sukker, inden de blev drysset udover cremen
Fordel hindbærrene ud over bananerne og drys med sukker. Slå dejen godt sammen med en grydeske. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca
Choko RoulademedhindbærDu skal bruge. For visuel guide til hvordan rouladen rulles, anbefaler jeg at købe Meyers bog, hvor der er beskrevet i trin med billeder hvordan det gøres