Man kan på en anden måde sige, at det praktiske arbejde bare blev udrettet hjemme i eget køkken og uden undervisning, og da vi i forvejen lige skulle mødes i studiegruppen for lige at lave lidt opgave-relateret, så var det jo smart at mødes til morgenmad
J. e. g. h. a. r. i. l. n. t. d. f. u. C. b. s. ,. o. m. k. ø. æ. D. v. p. å. j. ). A. y. w. c. L. (. V. M. '. R. S. N. H. 2. 5. F. 1. 0. 3. 6. O. ½. K. Æ. B. -. T. G. 4. I. E. Y. >. P. ". ) g
12 stk 25 gram gær2½ dl. salt1 sammenpisket æg og sesamfrø til tæt drys oven på brødeneGæren røres ud i det lunkne vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Du kan forme dejen til 12 rugboller i stedet for at lave trekanterne. 25 gram gær
I aften stod den på en enkel og klassisk ratatouille, som jeg valgte at tilsætte bønner. Ratatouille kan bruges til ris, pasta, kartofler, bønner, linser eller brød… En dejlig taknemmelig ret
30 UDEN problemer. Jeg vælger at kalde det en uges ferie, hvilket det i teorien ikke er – jeg har været på arbejde og haft en almindelig hverdag – men kroppen har været på ferie fra fast træning og kost
Ca. 25 boller. Ælt alle ingredienserne til fordejen godt sammen, og lad dejen stå tildækket natten over. Lad kernerne stå i blød i det kogende vand i 1,5 time
Uden kerner/frø på toppen. Så blev det vores tur til at prøve de berømte broccoli boller. Jeg er virkelig dårligt til at få spist grove grøntsager, da jeg ikke bryder mig særlig meget om dem