Rustikke boller uden æg opskrifter

Rustikke fladbrød

Rustikke fladbrød

Herefter deles den i ti stykker og formes til boller, som rulles helt tyndt ud i godt med mel. De fungerer desuden genialt som tilbehør til chili con carne eller til en forret/snack med fx haidari og humus
Rustikke pølsehorn

Rustikke pølsehorn

Desuden kan jeg godt lide det rustikke og grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej og med et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

De ser lidt rustikke ud, men de smagte helt fantastisk. Jeg havde ikke mandelmel, så jeg blendede mandler helt fint (uden at smutte dem først) og det fungerede helt fint
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Cacciatore betyder "jæger" på italiensk og dette er en god, rustik og mættende ret (som måske blev serveret for jægeren når han kom hjem
Anbefaling: Verdens bedste brød

Anbefaling: Verdens bedste brød

Jeg har næsten altid dej i køleskabet til mine koldhævede boller, da processen er enkel og passer perfekt ind i en lidt travl hverdag
Naanbrød

Naanbrød

Bollerne rulles til små tykke pandekager. med og uden chili. 16 stykker af dejen og rul dem til boller. Naanbrød er et geneielt stykke brød
Squashbrød m. persille

Squashbrød m. persille

Placer de to brød på hver sin bageplade beklædt med bagepapir og drys med lidt mel, som gnides let ind i de små rustikke rille og sprækker der er i brødet
Glutenfri gulerodsboller

Glutenfri gulerodsboller

// Indlægget indeholder affiliate links. Lørdag bagte jeg de lækkerste glutenfri gulerodsboller og jeg valgte at lave en stor portion så der kunne gemmes lidt i fryseren
Grahamsboller

Grahamsboller

Jeg kan godt lide at de ser rustikke ud og ligner brud. Det er koldt udenfor (igen) i dag. Jeg fryser og jeg har bare lyst til boller og en god kop the her til morgen
Brød i hævekurv

Brød i hævekurv

En hævekurv er et ret fantastisk redskab når man vil bage rustikke og saftige brød. At lave brød i hævekurv er en nem måde at bage på fordi der ikke skal formes boller eller lignende og med en langtidshævning i køleskabet vippes det blot over på en bageplade eller bagesten og bages i ovnen
Valnøddebrød

Valnøddebrød

For Peter er nemlig i gruppe med en på uni, som havde efterspurgt nogle gode og luftige valnøddeboller/brød, så det sprang jeg da lige ud i
Koldhævet morgenboller

Koldhævet morgenboller

De skal være rustikke, så tænk ikke for meget over at de skal ligne hinanden. Simpel opskrift på koldhævede sprøde morgenboller
Hybenmarmelade med æble og mandler

Hybenmarmelade med æble og mandler

Da jeg plukkede hyben til hybensuppe forleden blev der 250 g rensede hyben i overskud. Det er lige nok til en lille portion hybenmarmelade med æble og mandler, og giver 2 glas marmelade

Hvidt brød med god samvittighed

Et lille kig ned i den fine rustikke melpose. Gulerodsboller med hvidt hvedemel. Bollerne under hævning. Sæt bollerne til hævning i 30 minutter
Nemme, grove gulerodsboller

Nemme, grove gulerodsboller

- Du må ikke røre i blandingen, og prøv at lad vær med at forme bollerne, så lufthullerne ikke går tabt, så de bliver hårde og rustikke
Spinatboller

Spinatboller

Så skulle der lige bages boller igen, og denne gang blev det disse lækre spinatboller. Jeg havde egentlig taget spinat op af fryseren, for at lave spinatlasagne, men nu blev det lige til boller i stedet
Kernesunde speltboller

Kernesunde speltboller

Lad bollerne efterhæve i ca. 24 rustikkeboller ved at sætte klumper af den bløde dej på plader med bagepapir