Herefter deles den i ti stykker og formes til boller, som rulles helt tyndt ud i godt med mel. De fungerer desuden genialt som tilbehør til chili con carne eller til en forret/snack med fx haidari og humus
Desuden kan jeg godt lide det rustikke og grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej og med et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
De ser lidt rustikke ud, men de smagte helt fantastisk. Jeg havde ikke mandelmel, så jeg blendede mandler helt fint (uden at smutte dem først) og det fungerede helt fint
Placer de to brød på hver sin bageplade beklædt med bagepapir og drys med lidt mel, som gnides let ind i de små rustikke rille og sprækker der er i brødet
// Indlægget indeholder affiliate links. Lørdag bagte jeg de lækkerste glutenfri gulerodsboller og jeg valgte at lave en stor portion så der kunne gemmes lidt i fryseren
Jeg kan godt lide at de ser rustikke ud og ligner brud. Det er koldt udenfor (igen) i dag. Jeg fryser og jeg har bare lyst til boller og en god kop the her til morgen
En hævekurv er et ret fantastisk redskab når man vil bage rustikke og saftige brød. At lave brød i hævekurv er en nem måde at bage på fordi der ikke skal formes boller eller lignende og med en langtidshævning i køleskabet vippes det blot over på en bageplade eller bagesten og bages i ovnen
Da jeg plukkede hyben til hybensuppe forleden blev der 250 g rensede hyben i overskud. Det er lige nok til en lille portion hybenmarmelade med æble og mandler, og giver 2 glas marmelade
Så skulle der lige bages boller igen, og denne gang blev det disse lækre spinatboller. Jeg havde egentlig taget spinat op af fryseren, for at lave spinatlasagne, men nu blev det lige til boller i stedet