Sød chilisauce til vietnamesiske forårsruller opskrifter

Bagte vietnamesiske forårsruller

Bagte vietnamesiske forårsruller

Server dem med sødchilisauce og soya. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden

Vietnamesiske forårsruller

Serveret med tahin-dip og sødchilisauce. Når jeg laver vietnamesiskeforårsruller kan jeg godt lide at der er masser af smag i fyldet – derfor tilsætter jeg både mynte, frisk koriander, saltede peanuts og sød mango
Wontons med sød chilisauce

Wontons med sød chilisauce

Jeg fandt inspiration i denne opskrift af foodfanatic, men tilpassede den vores smagsløg. Vi fik wontons med sødchilisauce og friske vietnamesiskeforårsruller med Hoisin sauce
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Af dyppelse brugte vi soya, sødchilisauce og en peanutbutterdip. Blend alle ingredienserne i en foodprocessor og smag til med salt
(DE BEDSTE) VIETNAMESISKE, STEGTE FORÅRSRULLER

(DE BEDSTE) VIETNAMESISKE, STEGTE FORÅRSRULLER

Serveres med sødchilisauce. Til gengæld minder de om thailandske forårsruller, hvilket heller ikke er så mærkeligt taget i betragtning, at de to køkkener er meget inspireret i hinanden